افشين يزداني در ادامه خاطرنشان کرد: در فصل بعدي کاوش همراهي گروه مرمت و نيز تحليل داده ها و بررسي نتايج کاوش در دستور کار قرار خواهد گرفت.
به گفته اين دکتراي باستان شناس: عمق چاههاي آن زمان در حدود پنج تا پنج و نيم متر از سطح آب زيرزميني بوده که به لحاظ تاريخي تاحدي باستان شناسان يقين پيدا کردهاند که اين چاهها با شروع ساخت و سازهاي تخت جمشيد و متناسب با نياز افراد ساخته شده بودند.
وي با اشاره به کشف ظروف سفالي نخودي، خاکستري و نارنجي رنگ اظهار داشت: بررسي ساييدگي اين ظروف نشان ميدهد که اين ظروف به مدت طولاني استفاده شدهاند.
اين دکتراي باستانشناسي اضافه کرد: همچنين براساس شواهد بدست آمده سه عدد پارچ در سه اندازه يافت شد که ميتواند مقياس حجمي را براي ما مشخص کند.
وي ادامه داد: همچنين دو نمونه قمقمه کشف شد که بيش از نه و نيم ليتر آب را در خود جاي ميدادند البته يکي از قمقمههاي کشف شده بر روي اسب بسته ميشده است.
سرپرست کاوش چاههاي باستاني تختجمشيد تاکيد کرد: در چاه شماره دو مشاهده شد که چاه از روي عمد به وسيله آوار ساختماني مانند سنگهاي صيقلي، آجر، ظروف خمره اي غذايي و استخوانهاي بزرگ حيواني تخريب و در حقيقت بسته شده بود که احتمالاً توسط ساکنان محل يا دشمنان هنگام جنگ پر شده بوده است./118
انتهای پیام/